en-USro-RO

| Login
17 iulie 2018

Intrări pentru 'Claudiu Cochior'

Scrisoare către preoţi
La încheierea Anului Sfintei Preoţiei dorim să exprimăm aprecierea, mulţumirea şi recunoştinţa Acţiunii Catolice pentru misiunea voastră în Biserică şi în lume.
Haiti - Reconstrucţia începe!
În urma cutremurului devastator din Haiti, în bisericile catolice din România a avut loc o colectă pentru ajutorarea victimelor dezastrului.
Campania „Cartea te va face mare”
Campania „Cartea te va face mare” s-a încheiat. Duminică 31 mai 2010, persoanele care s-au implicat cel mai activ în strângerea de cărți pentru realizarea unei biblioteci adresată copiilor şi tinerilor din satul Căueşti, Comuna Şcheia, Judeţul Iaşi s-au deplasat în localitatea evidenţiată mai sus pentru a preda rodul muncii lor prestată pe parcursul a 4 luni de zile.
Examen de bacalaureat în teologie la ITRC
În zilele de 1 şi 2 iunie 2010 a avut loc la Institutul Teologic „Sfântul Iosif”din Iaşi examenul de bacalaureat în teologie susţinut de 18 părinţi diaconi.
Admiterea la Institutul Teologic Romano-Catolic "Sfântul Iosif" din Iaşi
Pentru cei care au simţit chemarea Domnului Isus Cristos de a-l urma şi de a-l sluji pe calea sfintei Preoţii, Institutul Teologic Romano-Catolic de Grad Universitar "Sfântul Iosif" din Iaşi anunţă că, şi în acest an, va fi organizat un concurs de admitere.
Iaşi: Admiterea la Liceul Catolic "Sfânta Tereza a Pruncului Isus"
Şi în anul 2010 Şcoala Normală "Vasile Lupu" din Iaşi organizează examen de admitere la profilul teologie romano-catolică (Liceul Catolic "Sf. Tereza a Pruncului Isus"), pentru absolvenţii clasei a VIII-a.
Admiterea la Facultatea de Teologie Romano-Catolică din Iaşi
Facultatea de Teologie Romano-Catolică din cadrul Universităţii "Al.I. Cuza" din Iaşi deschide din nou porţile absolvenţilor de liceu în vederea unei perioade de studiu şi formare intelectuală, umană şi spirituală.
Bacău: Admiterea la Seminarul Liceal şi la Colegiul Naţional Catolic
Colegiul Naţional Catolic "Sf. Iosif" din Bacău organizează în luna iunie 2010 examenul de admitere în clasa a IX-a, atât la Seminar, cât şi la Liceul Catolic.
Oneşti: Admiterea la Liceul Teologic şi Seminarul Capucin "Fericitul Ieremia"
Liceul Teologic şi Seminarul "Fericitul Ieremia" organizează în luna iunie 2010 examenul de admitere în clasa a IX-a, pentru anul şcolar 2010-2011.
  •  
     

    

Calendar Catolic

Marți, 17 iulie 2018

Sfintii zilei
Ss. Alexie, cerșetor; Marcelina, fc.
Liturghierul Roman
Marți din sãptãmâna a 15-a de peste an
Liturghie la alegere, prefațã comunã
verde, III
Lectionar
Is 7,1-9: Dacã nu veți crede, nu veți putea rezista.
Ps 47: Doamne Dumnezeul nostru, tu ești tãria noastrã!
Mt 11,20-24: În ziua judecãții, va fi mai ușor pentru Tir și Sidon decât pentru voi.
Meditatia zilei
Marți din sãptãmâna a 15-a de peste an

Va recomandam