en-USro-RO

| Login
17 iulie 2018
Masterat în "Cristologie" la Facultatea de Teologie Romano-Catolică
Facultatea de Teologie Romano-Catolică din cadrul Universităţii „Al.I. Cuza” din Iaşi propune pentru anul academic 2010-2011 două noi programe de master:
1.Teologia sacramentelor
2. Cristologia
Masterat în "Teologia Sacramentelor" la Facultatea de Teologie Romano-Catolică
Facultatea de Teologie Romano-Catolică din cadrul Universităţii „Al.I. Cuza” din Iaşi propune pentru anul academic 2010-2011 două noi programe de master:
1.Teologia sacramentelor
2. Cristologia
Scrisoare către preoţi
La încheierea Anului Sfintei Preoţiei dorim să exprimăm aprecierea, mulţumirea şi recunoştinţa Acţiunii Catolice pentru misiunea voastră în Biserică şi în lume.
Idei de reflecţie despre mesajul Papei pentru Postul Mare 2011

Publicăm reflecţia teologico-pastorală despre mesajul lui Benedict al XVI-lea pentru Postul Mare din acest an, îngrijită de Consiliul Pontifical „Cor Unum”.

Strigătul unui păstor şi terapia moravurilor credincioşilor săi

Institutul Teologic Romano-Catolic din Iaşi organizează în anul academic 2010-2011 o serie de conferinţe şi dezbateri publice tema „Biserica şi secularizarea. Provocări şi strategii pastorale”. Joi, 13 ianuarie 2011, de la ora 17.00, Institutul va găzdui în aula magna conferinţa „Strigătul unui păstor şi terapia moravurilor credincioşilor săi” susţinută de pr. prof. dr. Eduard Ferenţ.

Haiti - Reconstrucţia începe!
În urma cutremurului devastator din Haiti, în bisericile catolice din România a avut loc o colectă pentru ajutorarea victimelor dezastrului.
Campania „Cartea te va face mare”
Campania „Cartea te va face mare” s-a încheiat. Duminică 31 mai 2010, persoanele care s-au implicat cel mai activ în strângerea de cărți pentru realizarea unei biblioteci adresată copiilor şi tinerilor din satul Căueşti, Comuna Şcheia, Judeţul Iaşi s-au deplasat în localitatea evidenţiată mai sus pentru a preda rodul muncii lor prestată pe parcursul a 4 luni de zile.
Examen de bacalaureat în teologie la ITRC
În zilele de 1 şi 2 iunie 2010 a avut loc la Institutul Teologic „Sfântul Iosif”din Iaşi examenul de bacalaureat în teologie susţinut de 18 părinţi diaconi.
Admiterea la Institutul Teologic Romano-Catolic "Sfântul Iosif" din Iaşi
Pentru cei care au simţit chemarea Domnului Isus Cristos de a-l urma şi de a-l sluji pe calea sfintei Preoţii, Institutul Teologic Romano-Catolic de Grad Universitar "Sfântul Iosif" din Iaşi anunţă că, şi în acest an, va fi organizat un concurs de admitere.
Iaşi: Admiterea la Liceul Catolic "Sfânta Tereza a Pruncului Isus"
Şi în anul 2010 Şcoala Normală "Vasile Lupu" din Iaşi organizează examen de admitere la profilul teologie romano-catolică (Liceul Catolic "Sf. Tereza a Pruncului Isus"), pentru absolvenţii clasei a VIII-a.
Admiterea la Facultatea de Teologie Romano-Catolică din Iaşi
Facultatea de Teologie Romano-Catolică din cadrul Universităţii "Al.I. Cuza" din Iaşi deschide din nou porţile absolvenţilor de liceu în vederea unei perioade de studiu şi formare intelectuală, umană şi spirituală.
Bacău: Admiterea la Seminarul Liceal şi la Colegiul Naţional Catolic
Colegiul Naţional Catolic "Sf. Iosif" din Bacău organizează în luna iunie 2010 examenul de admitere în clasa a IX-a, atât la Seminar, cât şi la Liceul Catolic.
Oneşti: Admiterea la Liceul Teologic şi Seminarul Capucin "Fericitul Ieremia"
Liceul Teologic şi Seminarul "Fericitul Ieremia" organizează în luna iunie 2010 examenul de admitere în clasa a IX-a, pentru anul şcolar 2010-2011.
Pagina 2 din 2First   Precedentul   1  [2]  Urmatorul   Ultimul   
  •  
     

    

Calendar Catolic

Luni, 16 iulie 2018

Sfintii zilei
Sf. Fc. Maria de pe Muntele Carmel *
Liturghierul Roman
Luni din sãptãmâna a 15-a de peste an
Liturghie la alegere, prefațã comunã
verde (alb), III
Lectionar
Is 1,11-17: Spãlați-vã, curãțați-vã, îndepãrtați rãutatea gândurilor voastre dinaintea ochilor mei!
Ps 49: Celui care merge pe calea cea dreaptã îi voi arãta mântuirea lui Dumnezeu.
Mt 10,34-11,1: Nu am venit sã aduc pace, ci sabie.
Meditatia zilei
Luni din sãptãmâna a 15-a de peste an

Va recomandam